კულინარული რეცეპტები
Sunday, May 13, 2012
ცოცხალი
თევზი ხრამული 2კგ.
ლიმონი 1 ცალი
ძმარი 30 გრ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
მომზადება
მოვადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ მარილი, ლიმონი ან ძმარი და პილპილი. ჩავყაროთ თევზი ხრამული და ვადუღოთ 10 წუთი.
1 comment:
Unknown
July 30, 2013 at 12:47 PM
აი აი ძალიან გემრიელია.. ვგიჟდებიიი
Reply
Delete
Replies
Reply
Add comment
Load more...
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
აი აი ძალიან გემრიელია.. ვგიჟდებიიი
ReplyDelete